Uppi is ontstaan met een doel! Kinderen en ouders kunnen nu met een veilig gevoel en gerust hart op stap.


Andere producten vinden kinderen vaak niet prettig zitten, zijn duur en vergeten de ouders om te doen. Juist op dat moment zal u zien dat u ze uit het oog verliest.


Uppi wordt door kinderen gezien als een sierraad en is voor ouders een handig hulpmiddel. Zij kunnen het bandje dag en nacht dragen en het zal hen niet irriteren. Met één belletje zijn ouder en kind snel herenigt.


Jaarlijks staan de kranten in de zomer vol met berichten over de reddingsbrigades op stranden. Zij hebben het dan dagen druk met het helpen van ouders en kinderen die elkaar uit het oog hebben verloren. Maar niet alleen op het strand kan u, uw kind uit het oog verliezen. Wat dacht u van pretparken, winkelcentra, de intocht van Sinterklaas etc.


Iedereen kan overal, in elke situatie zijn kind uit het oog verliezen. Het overkomt u gewoon. U wil dan toch niets liever dan uw kind zo snel mogelijk in de armen sluiten?


Nu kan u er voor zorgen dat dit echt kan. Geef uw kind een Uppi. Leer ze dat ze daarmee heel gemakkelijk papa en mama kunnen terug vinden en dat ze het altijd moeten dragen. Met hun eigen naam in het bandje is het natuurlijk helemaal super stoer en is de kans klein dat ze het af doen.Uppi is vanaf dinsdag 11 augustus 2009 te vinden op omroep flevoland, hier staat ook een video bij:
www.omroepflevoland.nl


Uppi is ook te vinden via Tros vermist:
www.vermist.nl


Uppi is ook te vinden op Webregio.nl:
www.webregio.nl


Uppi staat in de Almere Vandaag van woensdag 12 augustus 2009:Uniek Polsbandje met Persoonlijke Informatie