Uppi is de bedenker en originele leverancier van siliconen polsbandjes als hulpmiddel en dit doen wij sinds 2009. Wij vinden het belangrijk dat u met een veilig gevoel op stap gaat en Uppi helpt u daarbij. Onze hoofdtaak is er voor zorgen dat u met een gerust hart met de kinderen op stap kunt zonder bang te zijn dat u ze kwijt raakt en niet meer kunt vinden.


Daarnaast kan Uppi ook voor vele andere doeleinden worden gebruikt, waaronder het delen van medische informatie. Zo plaatsen wij informatie over allergieën, ziekten, of andere dingen die voor omstanders belangrijk zijn om u hulp te bieden naar wens in het bandje.


Uppi is een 100% siliconen polsbandje, met allerlei toepassingsmogelijkheden. Doordat het polsbandje ingegraveerd wordt en niet met inkt is bedrukt, is deze tijdens elk denkbare situatie draag- en leesbaar.


Uppi wordt bijvoorbeeld gebruikt voor kinderen, medische informatie, als toegangsbewijs, voor dating doeleinden en als vriendschapbandje.


We kunnen het zo gek niet verzinnen. Uppi leent zich overal voor en wordt naar wens bewerkt. Door onze jaren lange ervaring in het maken en bewerken van de bandjes kunnen wij u goed helpen met het kiezen van de juiste gegevens en maat. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment zodat wij voor ieder wat wils hebben.Uniek Polsbandje met Persoonlijke Informatie